Ik ben Jochem, een freelance motion designer uit Doetinchem.

Je kunt bij me terecht voor alles van simpele logo animaties tot complexe explainer videos. Ik denk graag met je mee over wat de beste manier is om jouw verhaal om te zetten naar een solide animatie. Samen zoeken we dé manier om jouw doelgroep te bereiken en in beweging te brengen.

Na jarenlang allround multi-media designer te zijn geweest, heb ik me in 2019 gespecialiseerd in motion design en animatie. Ik heb sindsdien samengewerkt met zowel grote internationale bedrijven als kleine lokale start-ups (klanten uit o.a. zorg, horeca en muziekwereld). Daarnaast werk ik graag samen met studios en reclamebureaus die een paar handen te kort komen.

Ik vind het belangrijk om mijn klanten het volledige plaatje kunnen bieden. Ik volg daarom graag cursussen en trainingen om mijn kennis uit te breiden en om mijn workflow te optimaliseren. Het meest waardevol zijn de opleidingen die ik bij School of Motion volg. Deze courses helpen me niet alleen om breed inzetbaar te zijn (denk bijvoorbeeld aan 2D en 3D animatie), maar zorgen er ook voor dat achter de schermen alles soepel verloopt. Zo kan ik mijn klanten altijd voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit: zowel bij het eindproduct als bij het proces dat daar aan vooraf gaat.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Geen zin in e-mailen, maar toch graag kennismaken?