Ik ben Jochem, een freelance motion designer uit Doetinchem.

Ik ben sinds 2011 actief als multimedia designer. Na jarenlang allrounder te zijn geweest, heb ik me in 2019 gespecialiseerd in motion design en animatie. Ik heb samengewerkt met zowel grote internationale bedrijven als kleine lokale start-ups (klanten uit o.a. zorg, horeca en muziekwereld). Daarnaast werk ik graag samen met studios en reclamebureaus die een paar handen te kort komen.

Ik denk graag met je mee over wat de beste manier is om jouw verhaal om te zetten naar een solide animatie. Samen zoeken we dé manier om je doelgroep te bereiken. Jij deelt de kennis over je doel en doelgroep, ik gebruik mijn expertise op het gebied van motion design. Zo komen we samen tot een animatie die niet alleen mooi is, maar ook je doelgroep in beweging zet.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Mijn achtergrond

Freelance Motion Designer
2019 – Heden

Multimedia Designer
Kramp Varsseveld
2011 – 2019

Communicatie & Multimedia Design
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
2007-2011

School of Motion graduate

Ik vind het leuk om nieuwe dingen in mijn vakgebied te leren. Zeker als freelancer vind ik het belangrijk om mijn klanten het volledige plaatje te kunnen bieden. Ik volg daarom graag cursussen en trainingen om mijn kennis uit te breiden en om mijn workflow te optimaliseren. Het meest waardevol zijn de opleidingen die ik bij School of Motion volg – ik heb er inmiddels 7 afgerond:

Animation Bootcamp, Advanced Motion Methods, Expression Session, Illustration for Motion, Cinema 4D Basecamp, Cinema 4D Ascent, Lights Camera Render

Deze courses helpen me niet alleen om breed inzetbaar te zijn (denk bijvoorbeeld aan 2D en 3D animatie), maar zorgen er ook voor dat achter de schermen alles soepel verloopt. Zo kan ik mijn klanten altijd voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zowel bij het eindproduct als bij het proces dat daar aan vooraf gaat.

Zullen we een keer kennismaken?